Netflix parodiază Eurovisionul într-o comedie tipică Will Ferrell

Foto: Netflix

Will Ferrell lovește din nou, iar de data aceasta își aduce umorul inconfundabil pe Netflix. Atenția sa se mută pe Europa, iar Eurovisionul primește tratamentul parodic tipic Will Ferrel.

În ciuda faptului că Eurovisionul nu se va ține anul acesta, comedia Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga va fi disponibilă pe Netflix din 26 iunie. Filmul a fost nominalizat ca un film original global, deci va fi disponibil în toate regiunile.

Filmul spune povestea muzicienilor islandezi Lars Erickssong (Will Ferrel) și Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) cărora li s-a oferit oportunitatea unică să își reprezinte țara la cel mai mare concurs muzical din lume. Din distribuție mai fac parte Pierce Brosnan, Demi Lovato și Dan Stevens.

4669ed3b 7119 4168 9542 3c935e5b39b4 Euro Unit 23581r e1590136429954

Unde va fi distracția în toată această poveste? Să nu uităm ca este un film scris și produs de Will Ferrell, deci ne așteptăm la o serie de caricaturi și stereotipuri la adresa țărilor europene. Din trailerul postat de Neflix, se pare că Ferrell a surprins feeling-ul Eurovision și l-a parodiat în stilul său caracteristic.


Comedia a fost filmată în perioada mai-spetembrie 2019, iar pentru mai multă autenticitate anumite scene au fost filmate chiar la Eurovisionul de anul trecut.

Filmul va fi disponibil pe Netflix și în format 4K pentru cei care au optat pentru acest abonament și o conexiune la internet de minim 25Mbps.

Ca fapt divers, Netflix sponsorizează Islanda la următorul Eurovision.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT