Rocky rămâne pe drumuri

Foto: DOYLE TERRY/mansionglobal

Ajuns la o vârstă venerabilă, dar încă neretras din industria filmului de acțiune, actorul, regizorul și producătorul Sylvester Stallone e pe cale să ajungă pe drumuri.

Vorba vine pe drumuri, fiindcă chiar și în cazul în care va reuși să-și vândă impresionanta vila din La Quinta, California, tot îi mai rămân câteva proprietăți magnifice.

Stallone 2
Sursa foto: Los Angeles Times
Anunțul imobiliar sună cam așa: Starul din seria Rocky, dl. Sylvester Stallone, scoate la vânzare pentru suma de 3.35 milioane dolari, vila sa construită în stil mediteranean-toscan, mai ieftin cu 1.15 milioane decât a cumpărat-o în urmă cu 10 ani.

Căsoiul, în suprafață de 1700 de metri pătrați, este construit pe două nivele și include 4 dormitoare și 5 săli de baie, un living room enorm în care piesa principală este un șemineu construit din piatră naturală, o sală de luat masa ce se continuă cu o terasă superbă, o bucătărie cu mobilier din mahon, în centrul căreia se găsește o masă din lemn și piatră, sala de luat micul-dejun, sala de degustare de vinuri și alte și alte încăperi pe care nu le mai amintim dar le puteți vedea cu ochii dumneavoastră în caz că vă bate gândul să vizitați proprietatea.

Stallone 3
Sursa foto: Doyle Terry/MansionGlobal
De fapt, Stallone încearcă să vandă casa încă din 2014, mai întâi la prețul la care a luat-o, apoi cu 4,2 milioane, adică cu o mică pierdere, acum patru ani a mai scăzut la preț până la 3,6 milioane, pentru ca în ziua de azi s-o dea pentru un mizilic de 3,35 milioane de dolari.

Stallone 4
Sursa foto: Doyle Terry/MansionGlobal
În continuarea anunțului, agentul care se ocupă de vânzarea casei lui Stallone, ne dă detalii din exterior: 5000 metri pătrați de teren, constând în multiple terase, piscină și spa, loc de grătar și de luat masa, totul într-un decor luxuriant de plante mediteraneeene, arce de boltă și flori exotice, toate demne de grădina unui palat de împărat roman.

Stallone 5
Sursa foto: Doyle Terry/MansionGlobal
Fotografiile făcute la proprietatea domnului fost mare actor de filme cu buget mare, demonstrează calitatea și frumusetea celor descrise mai sus, motiv pentru care îi invitam pe românii cu dare de mâna să ia în considerare o potențială achiziție imobiliară în La Quinta, California.
Domnul Stallone, alias Rocky Balboa, alias Rambo, vă așteaptă cu un preț de criză și promite să-și ia lucrurile în max. 48 de ore de la semnarea actelor de vânzare-cumpărare.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT