Revoluția productivității. Microsoft face echipă cu TeamViewer

Foto: Raimond Spekking/Softpedia

Soluția de conectivitate la distanță TeamViewer a anunțat integrarea serviciului său cu platforma Microsoft Teams. Team Viewer este o soluție care oferă utilizatorilor accesul, controlul și management-ul computerelor de la distanță. Această integrare va permite utilizatorilor să lanseze suportul de la distanță al TeamViewer și realitate augmentată direct din aplicația Microsoft Teams.

“Nu a fost niciodată mai important să ne păstrăm productivitatea în timp ce lucrăm de la distanță” spune Alfredo Patron Executve V-P al TeamViewer. “Implementarea nativă a accesului de la distanță și suportul AR le va oferi utilizatorilor Microsoft Teams mai multe opțiuni pentru interacțiune și va crește productivitatea, indiferent de locul în care aceștia se află”.

Teamviewer
Sursa foto: TeamViewer
“Odată ce integrarea va fi finalizată, utilizatorii Microsoft Teams vor putea accesa grupuri de device-uri și vor putea vedea interfața TeamViewer într-un tab personal, cu posibilitatea de afișa toate secțiunile active, istoricul conexiunilor și un ghid al utilizatorului” a fost declarația oficialilor TeamViewer.

Utilizatorii pot descărca aplicația TeamViewer din Magazinul Microsoft Teams, se pot loga în contul lor și pot distribui invitații TeamViewer cu colegii lor. Aceste invitații pentru control la distanță sau realitatea augmentată pot fi distribuite prin conexiuni unu la unu sau prin canale de grup.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT