Prima lansare Apple din această toamnă – Live pe 10today.ro

Foto: Apple

15 septembrie este data anunțată de Apple pentru primul eveniment live din această toamnă. Nu, noul iPhone nu va fi lansat în cadrul acestui eveniment, Apple anunțând deja că lansarea noii serii de smartphone-uri va fi amânată câteva săptămâni, față de celelalte produse programate pentru prezentare.

Este posibil să vedem prezentarea noului Apple Watch Seria 6, un nou model de iPad Air și multe alte produse.

Apple Watc 6
Sursa foto: 9to5mac
Prezentarea din 15 septembrie va fi doar un eveniment online, ca și cea din primăvară, va începe la ora 19:00, ora României și va fi transmisă live în stream-ul de mai jos, dar și pe homepage-ul 10today.ro.

Ca de obicei, Apple nu dă detalii despre prezentările sale, dar, de cele mai multe ori, avem acces la surse din interior, cu sau fără permisiunea gigantului tehnologic.

Invitația trimisă de Apple presei conține sintagma “Time Flies”, sugerând lansarea noului Apple Watch 6. Noul sistem de operare watchOS 7 vine cu o funcție de monitorizare a somnului și va fi disponibilă și pe modelele Apple Watch curente. Zvonurile spun că noul Apple Watch va avea și o funcție care va putea determina nivelul de oxigenare a sângelui, opțiune ce ar putea fi utilă pe fondul pandemiei de coronavirus. Anul trecut, Apple a scăzut prețurile pentru Apple Watch 3, ceea ce l-a făcut un model de pornire la un preț accesibil. S-ar putea ca și anul acesta, Apple să procedeze la fel, scăzând prețul seriei 5 Apple Watch, acesta devenind astfel o opțiune mai ușor de achiziționat decât noul model seria 6.

Unele surse spun că Apple va lansa în această toamnă un nou model de iPad Air care, în termeni de design, va fi similar cu un iPad Pro, cu un ecran întreg, fără margini. Dar este posibil ca acesta să fie lansat în octombrie, împreună cu celelalte noi iPad-uri și MacBook-uri.

ipad air
Sursa foto: Svetapple
Apple se pregătește să lanseze și o serie de servicii care acum sunt însumate sub numele de “Apple One”. Suita premium va include Apple Music și Apple TV+, dar vor putea fi adăugate și alte servicii precum serviciul de gaming Apple Arcade sau Apple News+ care oferă acces la diverse publicații online. Apple ar putea introduce și un serviciu de exerciții fizice online care va putea fi adăugat în suita Apple One.

Se așteaptă ca Apple să lanseze 4 noi modele de iPhone anul acesta – două modele “clasice” iPhone 12 și două modele iPhone 12 Pro cu un design nou, cu margini mai ascuțite. Aceste modele vor fi lansate câteva săptămâni mai târziu. Noile modele ne vor aduce aminte de iPhone 4, lansat în 2010 și care a fost un vârf  în materie de design de telefoane. În ceea ce privește dimensiunile ecranelor, ele vor porni de la 5,4 inch, 6,1 inch, iar cel mai mare va avea 6,7 inch. Ar mai fi important să spunem că noile modele NU vor fi însoțite de căști sau încărcătoare. (???)

iPhone 12
Sursa foto: Everythingapplepro
Toate noile modele vor fi dotate cu un senzor 3D lidar pentru aplicațiile bazate pe augmented reality și vor fi compatibile 5G.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT