Mbappe la Liverpool, Mane la Real Madrid – Informația momentului!

Foto: Balkan Photos

Fereastra transferurilor s-a încheiat, dar deja se anunță mari mișcări de trupe în vară! ESPN anunță ca foarte posibilă venirea lui Kilian Mbappe la FC Liverpool în această vară.

Dar acest transfer ultra-spectaculos va fi posibil doar dacă Real Madrid va achita circa 150 milioane de lire sterline pentru a-l achiziționa pe Sadio Mane, extrema stânga, parte a triunghiului de aur al lui Liverpool – Mane, Firmino, Salah.
După ce, în mai multe ocazii, Zinedine Zidane s-a declarat cel mai mare fan al senegalezului de 28 de ani, conducerea administrativă a lui Real a deschis negocieri neoficiale pentru transferul acestuia. Dar plecarea lui Mane de la Liverpool spre cel mai mare brand de fotbal al lumii poate reprezenta pentru Klopp o mare oportunitate, achiziția lui Mbappe, cel mai promițător star al fotbalului francez – numai 21 de ani are Mbappe și este deja un jucător ultra experimentat la cel mai înalt nivel.
Pentru acest pariu nebun, Liverpool va trebui să strângă bani grei pentru ceea ce va fi cel mai scump transfer care a avut loc în fotbalul mondial. PSG nu se va așeza la masa discuțiilor fără un preț de pornire de 250 de milioane euro. Se pare că asul din mâneca lui Jurgen Klopp se numește Nike – noul sponsor generos al campionilor europeni. Conform ESPN, Nike va fi bucuroasă să-și întregească galeria de staruri mondiale cu Mbappe, numai că pentru asta va scoate din buzunar salariul lunar al jucătorului la noul său club.

Cum va arăta Real cu Mane pe partea stângă a atacului său, mult slăbit dupa plecarea lui Christiano Ronaldo în vara anului trecut? Mane este un jucător excepțional, dar este greu de crezut ca va fi pus în valoare de noii săi colegi madrileni, așa cum o făceau Firmino, Salah și ceilalți trupeți ai lui Klopp. În plus, va împlini 29 de ani în curând, ceea ce îl va face destul de neatractiv financiar în 3-4 ani de acum încolo. Deci, un pariu cu risc mare pentru Zidane, rămâne de văzut dacă aprigul președinte al Realului, Florentino Perez, va pune semnătura pe acest contract. Cum va arăta FC Liverpool fără Sadio Mane, dar cu Kilian Mbappe pe banda stăngă a atacului său? Mbappe are o viteză chiar mai mare decât a lui Mane, este o persoană plăcută care se integrează ușor într-un grup nou, se accidentează rar și, mai presus de toate, este încă foarte tânăr. Liverpool ar putea fi la comanda fotbalului mondial încă mulți ani cu el în echipă. Și, cu siguranță, Klopp știe toate astea.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT