Goodbye, Uber Eats – Hello, Bolt Food!

Foto: wallpaper flare

Din data de 3 iunie, după numai doi ani, serviciul Uber Eats nu va mai fi disponibil în România. Compania a anunțat că își va închide operațiunile și în alte țări precum Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, Ucraina și Uruguay. Astfel, Uber Eats lasă un loc liber pentru noua aplicație Bolt Food.

La numai o zi după anunțul celor de la Uber, Bolt anunța că lansează serviciul de livrare de mâncare în București. Nici că se putea un timing mai bun, având în vedere că pandemia de coronavirus a făcut ca restaurantele să depindă exclusiv de serviciile de livrări la domiciliu. De astăzi, aplicația poate fi descărcată din toate magazinele virtuale.

Lansarea vine și cu o promoție – până pe data de 3 iunie (coincidență?), toate comenzile efectuate prin aplicația Bolt Food vor avea livrare gratuită. Aria de acoperire a aplicației o puteți vedea mai jos.

Arie Bolt e1590651680998
Sursa foto: blog.bolt.eu

„În mod normal, dezvoltarea unui astfel de serviciu durează câteva luni bune, însă această criză cauzată de pandemia de COVID-19 a accelerat dezvoltarea unor servicii care poate altă dată s-ar fi făcut într-un timp mult mai lung. Astfel, ceea ce în alte condiţii s-ar fi făcut în circa 3-4-5 luni şi cu angajarea unor resurse dedicate strict pentru acel proiect, acum s-a realizat cu resursele disponibile. Am încercat să lansăm cât mai repede posibil un produs astfel încât să aducem valoare pe piaţă într-un timp mai scurt“, a declarat pentru Ziarul Financiar Cristi Sălceanu, country manager pentru Bolt în România.

În contextul epidemiei de coronavirus (COVID-19), toate comenzile Bolt Food sunt livrate 100% fără contact. Acest lucru înseamnă că nu există contact direct între angajații restaurantului, curieri și cei care comandă, în procesul de livrare.

Bolt Food nu vine pe o piață virgină, în România  fiind disponibile astfel de servicii de la Foodpanda, Glovo sau Takeaway.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT