Inteligența artificială te scapă de conferințele plictisitoare de pe Zoom

Foto: YouTube

Apelurile video sunt un mod eficient de a te reconecta cu oameni cu care nu te-ai văzut de ceva timp sau cu colegii de birou, având în vedere că lucrul la distanță a devenit o obișnuință în ultima vreme. Dar acest mod de a socializa este diferit față de interacțiunea face-to-face și îți poate consuma mai mult timp.

Matt Reed, un programator amibițios, care și-ar petrece timpul mai degrabă pe Reddit sau lucrând la proiectele sale decât să participe la o video conferință plictisitoare, a găsit un mod de a păcăli sistemul. Ei bine, nu chiar.

Reed a creat un “AI Digital Twin”, un “frate geamăn digital” sau un Zoombot care, folosind inteligența artificială, poate recunoaște fraze și, mai mult, poate răspunde în context.
Acum, versiunea digitală a lui răspunde apelurilor video de la colegi și poate da răspunsuri la întrebări programate cum ar fi “Ce mai faci?” și “Ai înțeles?”. Singura problemă e că este foarte clar că Zoombot e un bot, nimic mai mult, așa cum se poate vedea în video-ul de mai jos.

Despre cum a construit Matt Zoombot-ul și ce set de opțiuni are acesta, intră aici. De asemenea, poți găsi și un tutorial despre cum să îți creezi un bot cu propria ta imagine, spre distracția prietenilor și colegilor.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT