Ianis Hagi: “Prioritatea Nr. 1 este Glasgow Rangers”

Foto: SNS Group

Tânărul nostru star fotbalistic în devenire, Ianis Hagi, este de acum oficial jucătorul clubului Glasgow Rangers.
RKC Genk, formația belgiană care îl deținea pe Hagi Junior, primește 3 milioane de euro, iar Rangers îl va incorpora pe decarul român pentru o perioadă de trei ani.

Imediat după oficializarea acordului, fiul celui mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a acordat un interviu pentru site-ul clubului Rangers.

Iată câteva dintre afirmațiile sale:
“Mulțumesc clubului Glasgow Rangers pentru că mi-a dat posibilitatea să joc din nou fotbal după o perioadă de șase luni absolut mizerabilă la Genk. Sunt îndrăgostit de suporterii lui Rangers, îmi place presiunea pe care o exercită asupra mea și vreau să-mi pun amprenta pe evoluția echipei”.
Clubul scoțian de traditie a fost acuzat de presa națională că nu a făcut mare lucru din punct de vedere investițional pentru a o concura cu adevărat pe rivala Celtic, iar componenții echipei n-ar face față presiunii în meciuri cu miză importantă.
Transferându-l pe Ianis Hagi și având în vizor încă câteva transferuri importante, Glasgow Rangers arată acum că vrea cu adevărat să se bată la titlu în sezonul viitor.
Hagi: “Pentru mine înseamnă enorm să fac parte oficial din familia Rangers. Abia aștept să mă văd cu băieții și să ne antrenăm din nou împreună pentru reluarea sezonului.”
Despre împrumutul de la Genk din toamna anului trecut: “Ultima parte a sezonului 2019 n-a fost ceea ce îmi doream, începusem excelent, dar, după câteva rezultate slabe, n-am mai reușit să evoluăm la nivel înalt. Apoi lucrurile au luat o întorsătură rapidă, campionatul intern și cupele europene au fost suspendate și m-am trezit într-o situație neplăcută. Totuși, în scurta mea carieră la Rangers, până la întrerupere, am realizat multe lucruri bune. În special come-back-ul cu Braga în Europa League m-a bucurat pentru că am arătat că putem fi competitivi în condiții grele”.

Ianis Hagi încheie interviul cu o nouă plecăciune în fața suporterilor și a clubului de pe Ibrox Park: “Clubul și suporterii m-au primit excelent de la început și sunt super-fericit că tratativele între cluburi au luat sfârșit. Nu mi-e frică de presiunea suporterilor de pe Ibrox Park și vreau să las o urmă adâncă în istoria acestui mare club”.
Mult noroc, Ianis Hagi, te așteptăm și la naționala României, cel puțin la fel de motivat!

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT