Haos la Apple. Noul iOS 13.5 are un bug extrem de frustrant

Foto: pxhere.com

La numai câteva zile de la lansarea noului sistem de operare, utilizatorii raportează că nu pot deschide anumite aplicații, datorită unei erori de sistem.

Utilizatorii Apple s-au obișnuit cu bug-urile sistemelor de operare imediat după lansarea acestora, dar de data aceasta problema pare serioasă. Ea împiedică utilizatorii să folosească anumite aplicații, din cauza unei erori ciudate.

Twitter a fost prima platformă pe care mesajele de frustrare au început să apară. Mulți utilizatori  descriu eroarea: this app is no longer shared with you.

Potrivit celor de la 9to5Mac, problema nu afectează o aplicație anume, ci pare legată de iCloud Family Sharing, dar asta nu înseamnă că ar fi vreo problemă cu conturile de iCloud.

Ce se întâmplă, de fapt? Problema pare să fie de la serverele Apple, care nu pot verifica faptul că ați cumpărat deja acea aplicație.
Întregul mesaj arată așa: This app is no longer shared with you. To use it, you must buy it from the App Store.

Nu puteți scăpa de acest mesaj, opțiunile fiind doar să închideți fereastra sau să fiți direcționat către pagina aplicației respective din AppStore.

Apple nu a confirmat acest bug (nicio surpriză aici!) dar, ca de fiecare dată, va veni cu un nou update în câteva zile.

Chiar și cu această problemă, recomandarea este să instalați iOS 13.5 pentru că vine cu o opțiune care ușurează deblocarea telefonului când purtați masca de protecție și are multe update-uri și fix-uri pe zona de securitate. Nu e cazul în România, dar principala nouă caracteristică a iOS 13.5 este faptul că are incorporată o aplicație pentru combaterea Covid, realizată în premieră în colaborare cu Google.

Cu toate acestea, este frustrant să cumperi device-uri de 1000EUR sau mai mult și să nu poți să deschizi aplicații pe care le-ai cumpărat.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT