Filme cu Meghan și Harry. Fără știrea Reginei

Foto: wikimedia commons

Meghan Markle și Prințul Harry nu i-au spus Reginei despre înțelegerea pe care au făcut-o cu platforma de streaming Netflix, potrivit unor surse. Ducele și Ducesa de Sussex au semnat o înțelegere cu Netflix care le-ar putea aduce 75 de milioane de lire sterline. Regina a aflat de această înțelegere de la apropiații săi, Prințul Harry neinformând-o pe Majestatea Sa asupra acestei înțelegeri.

Harry Meghan 1
Sursa foto: Wikimedia Commons
Ducele și Ducesa de Sussex, care nu au mai produs niciodată un show de televiziune, vor realiza documentare, filme și programe pentru copii, în cadrul acestui parteneriat cu platforma de streaming.

Sursa a mai declarat că “Regina are principii foarte clare, membrii familiei regale nu sunt de vânzare și acte de acest gen pun în pericol imaginea instituției regale. Dar, cunoscându-l pe nepotul său, Harry, așa cum îl cunoaște Regina, probabil că nici ea nu l-ar fi convins să se răzgândească”.

Harry Meghan
Sursa foto: Wikimedia Commons
Cu toate că cuplul regal nu a informat-o pe Regină despre acest contract, înțelegerea cu Netflix va fi examinată de Curtea Regală prin conexiunile comerciale ale acesteia. Surse din interior spun că înțelegerea comercială va fi analizată în amănunt, deoarece Harry și Meghan mai au de returnat suma de 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea palatului Frogmore Cottage.

Aceeași sursă a mai declarat că “Atât timp cât își vor îndeplini obligațiile regale, cuplul a fost de acord că orice înțelegere comercială va deveni subiect de discuție”.

Ducele și Ducesa de Sussex și-au declinat obligațiile regale în martie și au declarat că acțiunile lor sunt menite să îi facă pe oameni treacă la acțiune și să le dea speranță.

Prietenii lor, soții Obama, de asemenea producători de film fără experiență, au primit suma de 74 de milioane de lire sterline în urma unei înțelegeri similare cu Netflix în 2018.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT