El Chapo și femeile. Episod nou

Foto: Wikimedia commons

Joaquín “El Chapo” Guzman continuă să fascineze lumea întreagă chiar și din închisoare. Fox News publică lucruri neștiute despre acesta dintr-un interviu mai vechi cu Mónica Ramírez Cano, o criminologă care a discutat cu majoritatea baronilor drogurilor din Mexic.

Astfel, fostul șef al cartelului Sinaloa a declarat că are 23 de copii și o singură dependență. Psiholoaga a distribuit o înregistrare de doar 5 secunde din interviu; “Care sunt dependențele tale?”, întreabă ea. “Niciuna, singura mea dependență sunt femeile”, a răspuns senin El Chapo.


Interviul a fost realizat în 2016 după ce forțele mexicane l-au capturat pe Guzman în urma celei de-a doua evadări din închisoare. Guzman, în vârstă de 63 de ani, cofondator al cartelului Sinaloa, execută în prezent o condamnare pe viață pentru nenumăratele crime care au îngrozit Mexicul și întreaga lume.

El se află încarcerat în Administrative Maximum din Florence, Colorado, cunoscut și sub numele de „Alcatrazul din Munții Stâncoși”. Guzman a fost căsătorit de patru ori, cel mai recent în 2007 cu fosta Miss Mexic, Emma Coronel, care i-a dăruit o pereche de gemene (probabil ultimii doi copii) în 2011.

În același interviu, El Chapo a susținut că nu a fost un adept al răpirii, o tactică frecvent utilizată de cartelul său, și că o consideră cea mai rea practică criminală. Sub conducerea sa, Cartelul Sinaloa a devenit cea mai puternică bandă de traficanți de droguri din Mexic, inundând piața din Statele Unite prin mai multe canale, culegând profituri de miliarde de dolari și dezlănțuind două decenii de crimă și haos.

Fostul șef al cartelului Sinaloa a câștigat de-a lungul carierei sale infracționale nu mai puțin de 12,6 miliarde de dolari, potrivit socotelilor făcute de anchetatorii americani.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT