Cum arată un avion privat de 200 de milioane de dolari?

Foto: AirJet Designs

Companiile aeriene oferă deja servicii exclusiviste de transport, acestea incluzând spații private, băi personale și mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin.

Pentru 17.000 de dolari, compania aeriană Emirates, îți oferă un apartament privat, disponibil pe modelele Boeing 777 din care poți avea acces, din diverse unghiuri, la camerele de înaltă definiție montate pe avion.

Dar, dacă mai adaugi 10.000 de dolari, există un mod și mai extravagant de a călători cu avionul: Exclusive Class, oferit de compania Etihad, pentru “doar” 27.000 de dolari, disponibil pe modelele Airbus A380. Beneficiezi de propriul majordom căruia îî poți spune să îți aducă masa sau să îți facă patul.

Cu toate aceste, unii nu se mulțumesc cu astfel de servicii. Pasul următor? Un avion privat. Avantajul ar fi că tot spațiul poate fi personalizat după propriul gust, dar pentru asta trebuie să ai buzunarele adânci.

Pe contul de Instagram cu numele Rich Kids Of The Internet (rkoi) a fost postat interiorul unui astfel de avion, care a costat, nici mai mult, nici mai puțin de 200 de milioane de dolari. Acesta dispune de numeroase spații de relaxare, masă, entertainment samd.

Comentariul unuia dintre utilizatorii rețelei de socializare ne-a făcut să zâmbim:

Să sperăm că toată vesela este lipită de mese, altfel, la decolare, vom purta cele 4 feluri de mâncare de la cină pe noi.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT