Brad Pitt, back in bussines. Noul cuplu minune al Hollywood-ului

Foto: instagram/nico.potur

Cea mai nouă poveste de dragoste a Hollywood-ului îi are în prim plan pe Brad Pitt (56), și modelul german, Nicole Poturalski (27) surprinși atunci când s-au întâlnit la Paris, în Franța, pentru o escapadă romantică. Actorul din „Once Upon a Time in Hollywood”, a fost fotografiat alături de frumoasa nemțoaică pe aeroportul Le Bourget, în afara Parisului, în timp ce se îndreptau către sudul Franței, acolo unde Brad are o casă de vacanță. O sursă apropiată actorului a confirmat: „Se văd, se bucură împreună de o vacanță.”

 

View this post on Instagram

 

🐥🐥

A post shared by Nico (@nico.potur) on


În timp ce Pitt este tată a șase copii cu fosta soție Angelina Jolie – Maddox, 19 ani; Pax, 16; Zahara, 15; Șiloh, 14; și gemenii de 12 ani Knox și Vivienne – Poturalski este, de asemenea, părinte și este mama unui fiu, Emil.

Povestea romantică a lui Pitt vine în mijlocul unei dispute legale pentru custodia copiilor între el și Jolie(45), de care s-a despărțit în septembrie 2016.

Pitt
Sursa foto: Wikimedia Commons
Nicole Poturalski, cu nume de scenă Nico Mary, este unul dintre cele mai bine cotate modele din Germania, dar activitatea sa se desfășoară mai ales pe podiumurile din America, la New York sau Los Angeles. Este o răsfățată a revistelor de modă, iar în luna septembrie se va afla pe copertele edițiilor germane ale Elle și Harper’s Bazaar. Potrivit destăinuirilor sale, vorbește cinci limbi străine, a vrut să devină biolog marin și este pasionată de subiectele politice.

 

View this post on Instagram

 

Work with @jurij.treskow 🤍🤍

A post shared by Nico (@nico.potur) on


Revenind la povestea lor, Nicole a postat în ultima perioadă pe Instagram mai multe mesaje misterioase, fotografii cu indicii ascunse care făceau referire la „dragostea” ei și la „jumătatea ei mai bună”. Despre Brad Pitt, presa americană susținea că pare a se apropia din nou de Jenifer Aniston, și ea fostă soție acum 15 ani. Toate speculațiile au luat, iată, sfârșit acum când cei doi și-au oficializat relația. Cei aproape 30 de ani diferență între ei nu par a deranja pe nimeni, chiar dacă toată lumea observă acest detaliu.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT