Apple+ pariază pe Scorsese, De Niro și Di Caprio

Foto: Gregory Pace/Shutterstock

După cea mai proastă perioadă din istorie, industria cinematografică anunță prima mare veste a anului. Potrivit IndieWire, gigantul Apple + a câștigat cursa pentru finanțarea noului film al lui Martin Scorsese – Killers of the Flower Moon, care îi va aduce laolaltă pe Robert de Niro și Leonardo di Caprio.

Apple+ a pus pe masă circa 200 de milioane de dolari pentru a învinge Netflix și Universal MGM, interesate și ele de scenariul aflat în proprietatea Paramount. Producția este o ecranizare a cărții lui David Grann, cu același nume și va fi, potrivit lui Scorsese, primul său western, un film cu indieni petrecut în anii 30, în Oklahoma. Inspirat din realitate, va spune povestea tribului Osage, ale căror pămănturi bogate în petrol atrag atenția afaceriștilor americani. În doar 10 ani, micul grup al indienilor ajunge cel mai bogat popor din lume, după venitul pe cap de locuitor, dar drama acestora nu poate fi evaluată.

Martin Scorsese mai spune că va fi un film cu indieni, cai, mașini, crime și FBI, cu Di Caprio în rol principal și cu De Niro în rol secundar foarte consistent.

Fără dată de lansare oficială deocamdată, filmul produs de Apple+ și distribuit de Paramount, va trebui să facă uitată ultima producție Scorsese/De Niro, The Irishman, care nu a avut ecourile așteptate.

Comentează acest subiect pe Facebook

Sursa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

ABONARE

newsletter

Primiți noutăți pe e-mail

Introduceți mai jos adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă abona la newsletterele 10today.ro

CONTACT